"Mirrors"

publicerat i Allmänt;
God kvällens! Hur är det med er i detta underbara väder, inte alls roligt väder eller hur?! Huvva var hemskt att gå mellan tvättstugan, det är inte superlångt men en bit att gå är det i alla fall. Men nu är det gjort så man har bra med kläder nästa vecka. Det är svårt att få tvättider, förstår inte vad som hänt. De första månaderna man bodde här var det inga problem men nu kan det vara fullt i över en vecka i sträck. Lika bra att passa på när det väl finns tid.

Just nu kollar man på nån julfilm på kanal 7 och inväntar på att klockan ska bli 10 så man kan se skräckisen "Mirrors." Har ni sett den och är den hemsk? Just ja, ska nog inte se den för är rädd för speglar, haha! De har satt sina spår efter man gjorde svarta madam när man var liten. Kan ha lite ljud för då är det ingen fara alls. Ljudet gör allt!

Har fuskstädat idag också. Hade Tess på mobilen och vi städade "tillsammans" men orkade inte städa riktigt så dammade runt saker och ting och sedan sopa och torka golven bara ;).

Imorgon om det inte är allt för hemskt väder ute får jag besök av älskade mamma och Jim. Ska dra ut till Birsta också, mysigt!

För att klaga lite mer så är det hemskt med magen. Har aldrig haft sånna här problem - så ofta! Problem varje eftermiddag/kväll. Tog faktiskt en tablett för ett tag sedan. Kan ta en till senare om det behövs. Vet ärligt talat inte vad det är, är inte stressad och mår inte dåligt. Kanske har julfrossa ;). Skämt o sido, hade det när jag var mindre. Kunde inte äta och satt bara, haha!

Kommentera inlägget här :