Hemma

publicerat i Allmänt;
Kom hem för en stund sedan och har nyss slängt i mig en macka från Subway, så jädrans gott är det, speciellt om man får en massa vitlökdressing. Får hoppas att man inte ska träffa någon idag, haha!

Har varit på möte på förmiddagen och det gick bra, efter mötet gick jag till jobbet en sväng och hälsade på och önskade alla en god jul.

Gårdagen blev lyckad. For strax efter 12 igår och hade julfest med Partylite, efter det for jag och Tessan ut till Birsta för att jag skulle handla de sista sakerna till julklapparna. Som sagt kan jag inte skriva här vad mer som ska göras, men har sagt till mamma att hon inte får läsa bloggen men vill inte riskera det ändå, så får komma med de sista bilderna efter julafton ;). Vi var hemma närmare halv sex igår kväll och då gjorde man bara lite middag och började med decoupage på skålarna. Köpte andra skålar igår som var större och det blev tyvärr mycket mer komplicerat och inte lika fint. Man vet det tills nästa gång.

Innan man blir helt fast i datorn ska jag slå igång musik och börja städa. Måste göra all städning klar idag. Har en del saker att göra till torsdag då man ska åka iväg så måste verkligen börja nånstans. Får se hur resten av dagen blir, kanske fixar mer på bloggen, vi får se hur det blir.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram!

Kommentera inlägget här :