ELF

publicerat i Shopping;
Hmm, det blev ingen vinst igår på Bingolotto. Horoskop ska man inte lita på. Där försvann min Afrikaresa. Men men, ska köpa en Bingolott och en triss en gång i månaden och hoppas på storvinsten. Kommer vilja dra iväg någon dag efter julafton. Man har planerat det fast man vet att det kommer aldrig att ske, men alla får väl ha sina drömmar?

Nu har man också beställt från ELF igen med brudarna. Man beställer från UK och nu var det helt fraktfritt. Frakten kostar typ 15 kronor var annars, det är inte alls mycket. Men man kunde beställa en extra sak i alla fall, haha! Man har så mycket saker som man aldrig använder och som är flera år gammal, men ändå vill man ha mer. Skulle nog behövt kasta allt smink om man ska gå på hållbarheten. De flesta ögonskuggorna är minst 8 år gamla, haha! Men det som kom på listan denna gång var:

Läppglans - Vattenmelon - 15 kronor


Cover stick - 15 kronor


3-1 stick. Kan ha den på läppar, ögon och kinder - 15 kronor


Mineral ögonskugga (puder) - 30 kronor


Mineral ögonskugga (puder) - 30 kronor


I morgon blir det en tur med pärlan till Birsta för att hälsa på min älskade mamma och lämna av lite ljus. Skulle behöva åka in på stan med en del ärrenden också, får se vad man orkar med :).

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig en dipp. Ska dippa grönsaker! Måste ha nåt annat att tänka på när man
inte ska äta godis.

Puss och kram!

Kommentera inlägget här :