Long time no .....

publicerat i Allmänt;
Long time no seen. Känns som det var längesedan man uppdaterade. Men slänger in en snabb uppdatering när man ändå sitter och äter lunch. Har jobbat  dagar nu och ska även jobba ikväll. Det har blivit ändringar så jobbar till 01 istället för 23 :). På jobbet ska vi ut på äventyr, ska försöka komma ihåg att ta med kameran.

I går blev de tvättstuga. Skönt att få tvätta upp allting, hade en hel del tvätt. När tvätten var klar var det bara att göra sig klar och åka ner på stan för att inhandla middag och sen bar det av till jobbet. Var hemma vid halv 12 i natt och la mig och såg på film och hade lite fredagsmys.

Nu är det dags att ta tag i städningen så är lägenheten fullbordad ;). Passa på att göra någon nytta innan jobbet helt enkelt. Tror inte det har hänt så mkt mer efter den sista uppdateringen. Kanske att jag var med Tess en dag här.

I morgon blir det en massa teoriplugg med Bettan och ev. Tessan. Just ja med tanke på teori. Köpte teorifrågor (ett program) för 249 kronor där det finns övningar och teoriprovet ser likadant ut som det gör på riktigt teoriprovet. Eller frågorna vet man inte alls om de är lika, ingen har väl tillgång till dem men programmet är uppbyggd på samma sätt iaf. Blir att köra det imorgon också, nu jädrans ska det hända saker, haha!

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Kram kram

Kommentera inlägget här :