Köket

publicerat i Allmänt;
Har gjort om lite i köket och ska se hur det blir. Ska känna efter hur det känns. Är snart helnöjd med tavelhyllan som är ovanför teven. Är inte mer saker som ska göras här hemma heller. Skönt!

I förmiddags var jag ner på Willys och handlade mat för helgen. Blir helt slut sedan mår man dåligt när man kommer in igen, de kan nog vara någon typ av allergi ändå. Bara det inte är någon elak förkylning på G. Har även tagit kontakt med M som ska ge mig bilen. Han sa att det inte blir Volkswagen Polo utan en Nissan istället. Ska bli spännande och se, har inte sett hur denna bil ser ut alls och vet inte vad den mer heter. Det finns ju olika modeller på alla bilar :).

Vad händer för er på Valborg? Det blir lugnare för mig ska umgås med S och D. Vi ska kolla läget på puben här i närheten och sedan gå till någon brasa. Vi har inte bestämt något mer ännu.

Slänger upp några bilder också:

Har ändrat att glasburkarna står på vänster sida av spisen (stod på höger sida av spisen innan)


Satt dit 2 hängande hjärtan


Köksredskapen stod på vänster sida av spisen innan


Här stod diskstället förutHär kan de kännas trångt när diskstället stå här nu, ska känna mig för. (Här stod brickorna m.m. innan)Gjorde om "the-hyllan." Nu har the fått plats på kakfatet


Ni få hade så bra och en fin Valborg! Kramar

Kommentera inlägget här :