PartyLite

publicerat i
Hoppas allting är bra med er. Nu känns det att hösten har kommit, man känner att det är lite rysligare vindar, men vad kan bli bättre en att ha ett ljusparty då? Men det är inte förrän på söndag. I dag fick jag den nya höstkatalogen också, ska bli spännande att kolla på allt fint :).

Måste ju säga att de blidde lite mer shopping i dag också. Det var meningen att denna dag endast skulle bestå av tvättstuga, städning och förberedelser för söndag, men så blidde det inte. Morfar ringde vid 10 och frågade om jag ville följa med på Birsta en sväng och de ville man så klart, hjälpte även han med nya gardiner till hans sovrum :). Då hittade jag 2 kuddar som ska vara på sängen. Hittade även ett par sköna "korta" träningsbyxor som är perfekt att ha på boxningen :).

Nu har man precis ätit lunch och det är dags att springa till tvättstugan igen och möta upp Tess som kommer hit en sväng. Sedan blir det att städa resten av dagen eftersom i morgon ska jag hjälpa mamma med rensning och packning, för hon ska flytta och bli sambo snart, kan inte bli mer glad för hennes skull :).


PartyLite

 

2 st kuddar, 149 kr på Jysk

Träningsbyxor 199 kr på Stadium

 

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Kommentera inlägget här :