Nu får det vara ...

publicerat i
nog med shopping. Har handlat lite mer saker nu och pengarna försvinner ;). Ska försöka leva någorlunda snålt denna månad. Fick lön i går och har redan bränt lite pengar utöver de vanliga räkningarna. Har inte fått fakturan än från Jotex sedan blir det en räkning från H&M. Beställde 2 blusar från H&M som jag fick häromdagen men en ska tillbaka. Beställde istället 5 st armband och ett par örhängen :).

Här är blusen man bara älskar


Denna vecka har varit bra men är så himla trött. Haft främmande varje dag hela veckan vilket innebär sena kvällar och tidiga mornar så är faktiskt riktigt slut nu, känns som man bara ska bryta ihop av sömnbrist. I natt sov även Sofia över och vi var ner på stan en sväng i går och handlade med oss lite mat från "blå kiosken". På kvällen blev de en liten promenad, handling av gotta, film och massa prat tillsammans med Sofia och Tessan :). Just ja, kom på att jag och Sofia köpte ett varsitt paket med en ny gitarr och Guitar Hero spelet, Metallica, vi gav 199 kr för både gitarren och spelet, inte illa va?

I morgon blir det boxning mellan 14-16.00. Senare på kvällen blir det att umgås med R när dom kommer hem från Ånge :)

I fredags kom ljusen från PartyLite också, det är så roligt att få lite nya dofter. Nu blir det att krypa ner i sängen och se på Pretty Woman som börjar nu kl 21.00. Ha en fortsatt trevlig lördag.


Kommentera inlägget här :