Long time ...

publicerat i
Long time no seen. Nu var det länge sedan igen, jag ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Har haft fullt upp så man kommer inte ihåg allt som hänt, men ska försöka göra en liten sammanfattning. Det har blivit en hel del shopping (fast nu var det behövliga och bra saker), det märks för jag har typ 100 kr kvar att leva för tills lönen kommer den 16:e ;). Men det ordnar sig alltid. Vad har man handlat? En ny dator, fläkt för datorn, en till mus och lite julsaker. Men nu blir det inge mer shopping på ett bra tag. Den andra datorn finns kvar, men kommer använda den som en "extra hårddisk" :).






Just ja, kalorierna. Har hållit på med det hela veckan och de har gått bra faktiskt. Denna vecka var mer som en "test" eftersom om man skulle kört till 100 % skulle de innebära - nyktert imorgon. Man kan inte vara nykter då inte ;). Det är Halloween/Inflyttningsfest hos Tessan och Alex. Ska bli riktigt roligt, can't wait.

Har även jobbat, städat, tvättat och tränat i veckan här också. Varit hos Tessan och hälsat på och haft massa främmande själv.



Har ni testat Pesto-dressing? Om inte, gör det. Mums mums!

Nu är det dags att smörja in kroppen, har nyss kommit ur badet. Ha en skön alla helgons helg. Kram

Kommentera inlägget här :