Jul

publicerat i Allmänt;
De blidde ändring i veckans arbetsschema. Ingen stor skillnad. Skulle jobba natten mot fredag (i dag), men fick ta ett dagspass igår istället (07-16) och det gick fin fint. Skulle haft inskolning dessa 3 pass i veckan men bara en av dagarna var vi 3 bemannad. Men det gick fint att arbeta med bara en :). Nu har jag 2 kvällspass nästa vecka vad jag vet. Nattens inskolning ska vi ta framöver, måste även gå en utbildning för att jobba natt (då är man endast 1) så det är ingen brådska med det. Jag fick hämtning igår efter jobbet, tack till dig L :).

När man kom hem var det bara att äta en snabb middag, var så hungrig hela dagen igår, sedan gick man och handla lite och bokade tvättid. Sedan kom Tess hit och umgicks lite, vi julpysslade lite här hemma, eftersom man inte hunnit med något sånt alls denna vecka. När vi pysslat på ett tag med poppande julmusik i bakgrunden såg jag Rebecka i fönstret så hon kom hit nån timma också :).

Klev upp för en timma sedan, himla skönt med sovmorgon. Nu blir det att se Jon, Kate och åtta barn, sedan blir det nog att ta en promenad och handla lite mat för de härliga 218 kronorna man fick, ähh ha lite pant också ;) Fy f*n alltså för detta. Jaja sånt händer väl ibland, får lite hjälp nu så man får lösa allt sedan.

Kommer lägga upp bilder senare i dag på hur den första julen blidde i denna lägenhet. Ska fortsätta med julen, städa och tvätta 18.00 ikväll.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Kram

Kommentera inlägget här :