Full rulle ...

publicerat i
Det är som vanligt, fullt upp här. I lördags var det fest hos Tessan och Alex och det var riktigt roligt. Har längtat att få gå ut och träffa folk, umgås och dansa. Även om det var hemmafest kunna man göra allt det, vi shakade ass. Nu blir det mer utgångar och sånt framöver. Jag funderar på att ha en sen "inflyttningsfest" första eller andra veckan i december, sedan kommer juldagen/annandagen, sedan nyår direkt pang på där. Men nu när jag ska försöka vara riktig duktig vad gälller kalorier kommer jag få vara nykter, eller leva på några bananer varje dag i en veckas tid för att spara in kalorier och det går ju inte, men måste helt enkelt äta - BRA. I helgen sket man totalt i kalorierna, köpte massa lösgodis i fredags, alkohol med dricka på lördag sedan pizza, godis och dricka i söndags. Om man skulle brytt sig om kalorierna så skulle det innebära att jag inte skulle få äta en enda sak på typ 3-4 dagar. Det var alltså så många kalorier som man tryckte i sig under dessa dagar.

Har varit kattvakt också från lördag-söndag. Då fick man ha både Torsten och Elvis här eftersom de skulle bli jobbigt för dom att vara hemma på festen. Men då fick man gosa och busa lite med dom :). Kommer även vara lite kattvakt under denna vecka när Tessan och Alex ska iväg. Fick nyklarna i dag så ska gå bort dit 2 ggr om dagen och se till att katterna har mat, vatten och att de får lite sällskap.

I dag har jag varit på en arbetsintervju och det kändes som det gick bra. Men man har ju en tendens att vara väldigt spänd av både längtan och nervositet, vilket innebär att man knappt fick i sig lunch innan det var dags att bege sig till stan. Inte bra, inte bra. Man känner sig helt slut nu, har frossa och svimningskänsla (men det har man sig själv att skylla). Efter intervjun hann man bara hem och då kom älskade morfar på besök ett tag. Sedan fick man äta en tidigare middag för man var ju självklart, starvning när man kom hem. Efter middagen var det dags att bege sig igen. Världens bästa och sötaste Saga har nu fyllt hela 1 år (Saga=kusinbarnet), så nu har man varit hemma 1 timme och hunnit med att äta lite mer och nu är det dags att krypa ner i sängen och se Svenska Hollywoodfruar som börjar, nu! Ha en fortsatt trevlig kväll. Kramar

Bjuder på några bilder från festen (maskeraden)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av SJ:

Du var ju Sofiavakt oxå :P

Kommentera inlägget här :