Error...

publicerat i
Igår kväll kom Tess hit några timmar, vi surrade, såg på tv:n och kollade i Oriflame katalogen, finns en del man ska beställa ;).

Idag har det varit jobbigt med studierna. Sitter fast på en uppgift, fattar ingenting. Suttit fastklistrad vid datorn hela dagen och har inte kunnat skriva nånting. Helt sjukt! Ska sitta mer när man ätit middag och se om det lossnar nåt. Vi har börjat på ett nytt moment nu i MKV-kursen. Nu handlar det om socialpsykologi, det är riktigt spännande om man vet hur man ska göra. Känner att det är mkt i skolan i båda kurserna nu och det känns som Bowlingen på lördag kommer att drabbas. Kommer ha seminarium hela helgen och det är självklart obligatoriskt. Men men jag ska försöka plugga undan så mkt som möjlligt.

Ska börja med middag snart. Idag blir det fläskkotletter, lökringar och sallad :). Till efterrätt ska jag faktiskt göra mig en kladdkaka, because I'm worth It ;). Kom förresten på att jag inte har ägg men man kanske kan ta mjölk eller nåt sånt istället. Det ordnar sig.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mari:

finns det nån hårborste i katalogen???

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Kolla på hemsidan deras, sedan söker du bara på borste. Då kommer det upp :)

Kommentera inlägget här :