Nu så ...

publicerat i
Nu så börjar det likna någonting. Har nyss kommit hem, har hjälpt mamma och Jim i lägenheten, tömt förrådet m.m. Skönt att de nu är klar med allt där, eller nästan. Jag har lovat gå dit och ta golven en gång till och göra lite annat smått och gott som jag inte kunde göra när jag städade ur den. Men har fått jobb imorgon kväll, torsdag kväll och söndag dag så det blir någongång där emellan.

Mamma och Jim och lilla Tejo så klart kom hit en sväng när vi var klar, de var självklart tvungen att titta hur man fått till det här. Har suttit hela dagen med att klippa, klippa och åter igen klippa. Jo det blev en del klippande vad gäller dessa vägtexter. Som sagt var jag för feg att sätta upp dom direkt på väggen pga. av framtid flytt och istället klistrade jag fast texterna på ett A4 papper och klippte ut texten därifrån och satt upp de på väggen med häftmassa, inte illa va? Kanske ska påpeka att det enda man behöver är; häftmassa, tejp och en svart spritpenna. Man är känd för att tejpa, täcka möbler m.m. med spritpenna och sätta fast saker med häftmassa. Hmm undra om man fick till detta rätt nu, men ni förstår nog ;).

I alla fall så är 2 av 3 texter uppe, ska dock den tredje inte upp, utan det får vara bra nu. Bilderna kom idag så har även klippt till den stora bilden för den stora ramen. Blidde inte så bra men det duger. Det kommer självklart bilder i slutet av detta inlägg, för de intresserade.

Förresten gjorde jag en riktig god rätt till lunch/middag. Tacogratäng med quornfärs och lite tacochips på sidan av. Det blev inte så dumt. Fast ska testa med mindre pasta nästa gång, vart inte så gott med det.

Nu blir det att ringa upp mormor en sväng och sen blir det duschen. Ha en fortsatt trevlig kväll!




Ljusstaken ska inte stå inne i köket men står där nu eftersom julgranen tagit dennes plats. Men tyckte bilden blev lite cool.


I morgon kommer förhoppningsvis bilderna som ska vara på den andra tavlan. Då blir det en till uppdatering antingen imorgon eller i helgen när man verkligen fått allt top notch.

Kommentera inlägget här :